"Gradski proračun" slobodnoga i kraljevskoga grada Zagreba 1848. Pogled na prihode i troškove te strukturu uprave prije patenta Franje Josipa o ujedinjenju zagrebačkih općina u jedan grad - Sikirić Assouline, Zvjezdana (Array, 2011)
U radu su obrađeni prihodi i rashodi slobodnog i kraljevskog grada Zagreba 1848. godine i struktura gradske uprave.