Predgovor knjizi "Argumentacija" Ive Škarića - Varošanec-Škarić, Gordana (Array, 2011)
Knjiga obrađuje područje retoričke argumentacije. Govori o argumentativnom činu i oblicima argumentiranja s posebnim naglaskom na Toulminovu shemu argumenta. Knjiga opisuje i oprimjeruje elemente dobre argumentacije, a uz to daje i pregled pogrešaka u argumentaciji i erističkih smicalica.