Kameni artefakti - Šošić Klindžić, Rajna (2011)
Ovo poglavlje u knjizi obrađuje kamene artefakte otkrivene tijekom arheoloških istraživanja lasinjskog naselja na lokalitetu Bentež kod Beketinaca.
rukopis knjige je priređen za tisak
Projekt MZOS
HRV-ENG