Kameni artefakti - Šošić Klindžić, Rajna (Array, 2011)
Ovo poglavlje u knjizi obrađuje kamene artefakte otkrivene tijekom arheoloških istraživanja lasinjskog naselja na lokalitetu Bentež kod Beketinaca.