Fučićevi "Glagoljski natpisi" - Damjanović, Stjepan (Array, 2010)
U tekstu se analizira najvažnije djelo znamenitoga istraživača hrvatske glagoljaške baštine Branka Fučića i utjecaj toga djela na poglede mlađih naraštaja istraživača hrvatskoga književnoga i jezičnoga srednjovjekovlja.