Mađarska građa u Sušnik-Jambrešićevu Lexiconu latinumu: Leksičke jedinice s oznakama vulgo i peregrine - Katalinić, Kristina (Array, 2010)
Rad osustavljeno analizira mađarske posuđenice u Jambrešićevu rječniku "Lexicon latinum" posebnu pozornost posvećujući mađarskim posuđenicama ili prevedenicama koji se nalaze u opisu pojedinih natuknica.