Između slavonskih korijena i slavističkih obzora - Opus akademika Stjepana Damjanovića - Žagar, Mateo (Array, 2011)
U radu se nudi pregled kroz znanstvenu i stručnu djelatnost Stjepana Damjanovića, poglavito njegovih filoloških radova s temom iz hrvatske glagoljske baštine.