Zapisi hrvatskih organskih govora - Menac-Mihalić, Mira (Array, 2010)
Zapisi hrvatskih govora pisani s dijalektološkom namjenom počinju se javljati od 19. stoljeća. Povijest zvučnih zapisa seže na sam početak audiosnimanja - na početak 20. stoljeća. Postoji potreba za izdavanjem zbirke zvučnih zapisa hrvatskih organskih govora.