Space, spaciality and spatial relations in Croatian as a second and foreign language - Čilaš Mikulić, Marica (Array, 2011)
U radu je riječ o konceptualizaciji i izražavanju prostorunosti i prostornih odnosa u hrvatskom standardnom jeziku te o primjeni spoznaja o tome u nastavi za neizvorne govornike.