Vrijednost jezičnih/govornih pogrešaka u istraživanjima jezika: psiholingvistički pristup - Erdeljac, Vlasta (Array, 2011)
Tema rada su različiti metodološki i teorijski pristupi problemu jezičnih/govornih pogrešaka u lingvističkim istraživanjima. Uz kritički prikazane normativni i situacijski pristup, posebna se pažnja posvećuje psiholingvističkoj koncepciji istraživanja jezičnih/govornih pogrešaka te njihovoj klasifikaciji i mogućnostima njihova tumačenja unutar modularnih i interaktivnih modela jezične upotrebe.