Bugari u Splitu? Priča o porijeklu jedne srednjovjekovne plemićke bitelji - Nikolić Jakus, Zrinka (Array, 2013)
U radu se analizira problem kontroverznih srednjovjekovnih dokumenata iz ostavštine Ivana Lučića Luciusa u kojima se spominju izbjeglice iz Bugarske u ranosrednjovjekovnom Splitu.