Teret neba (O lirici Bogdana-Igora Antonyča) - Užarević, Josip (Array, 2011)
Naslovi dijelova članka: "Kratak život, krupan talent, bogat pjesnički opus", "Pjesništvo kao projekt. Ideja knjige", "Lirsko Ja. Pradavnina i ekstaza", "Nebo i sunce", "Antonyč i Bog", "O nekim aspektima stihovne forme", "Moć metafore", "Umjesto zaključka".