Pet uvjerenja i 29 razloga protiv - prilog tipologizaciji argumenata protiv članstva Hrvatske u Europskoj Uniji - Skoko, Božo (Array, 2011)
Na temelju podataka prikupljenih u kvalitativnom istraživanju metodom fokus grupa autori analiziraju tipove argumenata protiv članstva Hrvatske u EU.