Tvorčestvo A.S. Homjakova v svete idej sobornosti I-II tom - Vidmarović, Natalija (Array, 2007)
Sobornost kao specifična pojava u ruskoj filozofiji definirana je u radovima ruskoga filozofa i pjesnika A.S. Homjakova. U značajnoj mjeri sobornost je obilježila i jezik. U članku se analiziraju specifičnosti pjesničkih ostvarenja Homjakova.