Vole li predsjednički kandidati frazeme? - Vidović Bolt, Ivana (Array, 2011)
U članku su predstavljeni rezultati istraživanja govora hrvatskih predsjedničkih kandidata u predizbornoj kampanji 2009. godine. Posebna je pozornost usmjerena na frazeme, tj. na modifikacije postojećih hrvatskih frazema i frazeološke igre uočene u predizbornim govorima.