O hrvatskoj maritimnoj frazeologiji - Vidović Bolt, Ivana (Array, 2010)
U radu su predstavljeni frazemi koji u svom sastavu sadrže barem jednu sastavnicu povezanu s morem i pomorstvom (more, morski, brod, luka, vjetar, val itd.).