O težini i lakoći Slamningova pjesništva - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 2011)
U radu se raspravlja o teškoćama čitanja Slamningova pjesništva. Posebice se ukazuje na paradoks kompleksnosti njegove jednostavnosti.