Kako rješavati matematičke probleme - Tonković Grabovac, Maša (Array, 2009)
Tekst je namijenjen studentima kao pomoć u samostalnom savladavanju akademskih obaveza. Tema je kako uspješno rješavati matematičke zadatke.