Korištenje Interneta u pretraživanju literature - Tonković Grabovac, Maša (2009)
Tekst je namijenjen studentima kao pomoć u samostalnom savladavanju akademskih obaveza. Tema je korištenje Interneta u pretraživanju akademske literature.
HRV