Kako se uspješno pripremati za seminar? - Tonković Grabovac, Maša (2009)
Tekst je namijenjen studentima kao pomoć u samostalnom savladavanju akademskih obaveza. Tema je kako se uspješno pripremati za sudjelovanje na seminarskoj nastavi.