Problemska nastava književnosti i teorija recepcije - Pandžić, Vlado (Array, 1984)
U radu se raspravlja o mogućnostima uskladbe problemske nastave književnosti i teorije recepcije koju je začeo i osobito afirmirao Hans Robert Jauss.