Kako je moguće kazati nemoguće - Bagić, Krešimir (Array, 2010)
Rad rekonstruira povijest i upotreba adinatona, makrostrukturalne figure, argumentacijskoga toposa kojim se iskazuje nemogućnost da se što dogodi. Analizira se njegova upotreba u različitim oblicima komunikacije: konverzaciji, medijskim diskurzima, publicistici, političkim idiomima, reklami, literaturi, religijskom jeziku itd.