Filmski medij - Gilić, Nikica (2011)
Pregledni rad obrazlaže povijesni razvoj filmskog medija u Hrvatskoj, sintetizirajući tržišne, stilske, poetičke, političke i informacijsko komunikološke segmente.
Projekt MZOS
HRV