Znalac i lažljivac. Semiotiziranje spoznaje - Mikulić, Borislav (Array, 2004)
Tradicionalna epistemologija i mjesto subjekta govorenja ; mogućnost retematizacije odnosa između Platonove teorije spoznaje u dijalozima i "nepisane filozofije" za širi okvir epistemologije koji uključuje semiotičke aspekte. Analiza paradoksa lažljivca i njegovo povezivanje s pitanjem etičke konstitucije epistemologije.