Towards a Modernist Travel Culture - Duda, Dean (2011)
Analiza modernističkog putopisnog diskurza u hrvatskoj književnosti uz pokušaj opisa modernističke kulture putovanja kao razlikovne prakse u povijesti kulture putovanja.
ENG