Sveučilišni slavistički (zlo)duh danas: oduševljenje ili odušmanjenje? - Majić, Ivan, kroatist (2010)
Rad propituje perspektive studiranja slavistike uslijed brojnih reformi kako sustava obrazovanja, tako i političko-ekonomskih uvjeta koji taj sustav prate.
Projekt MZOS
HRV