"Bučno nadire prostor sa svih strana": Geografija u pjesništvu Adriane Škunca" - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 2010)
Autor analizira prisutnost geografije i geografskog iskustva u djelu hrvatske pjesnikinje koristeći prigodu zagovora spacijalnog pristupa u književnosti.