'Vatra' u hrvatskim frazemima - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2010)
Članak analizira frazeme s komponentom 'vatra' u hrvatskom i ruskom jeziku. Daju se i ekvivalenti na nekim slavenskim i neslavenskim jezicima. Posebna se pažnja posvećuje hrvatskim frazemima s komponentama 'živa vatra'.