Divlji zapad: pad ili bijeg? - Milanko, Andrea (Array, 2010)
Rad analizira tri pjesničke zbirke (Dragan Jurak, Konji i jahači, Robert Perišić, Dvorac Amerika, Damir Radić, Lov na risove) promatrajući kako se poetike trojice autora pozicioniraju unutar poetike postmodernizma te detektira različite razine bijega, putovanja i lutanja.