Što se skriva u ormaru? (O novom frazemu u hrvatskom i ruskom jeziku) - Fink-Arsovski, Željka (Array, 2010)
U članku se govori o novim frazemima u hrvatskom i ruskom jeziku 'kostur u ormaru' i 'skelet v škafu'. Nastali su kalkiranjem engleskog idioma 'a skeleton in the closet', odnosno 'a skeleton in the cupboard'. Analizira se njihova upotreba u dvama slavenskim jezicima, kao i neke zabilježene transformacije.