Ličko-krbavska županija u identitetu Like - Holjevac, Željko (Array, 2009)
Autor analizira povijesno značenje Ličko-krbavske županije na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće u procesima kristalizacije identiteta Like na cjelokupnom suvremenom prostoru od doline Zrmanje do obronaka Velike i Male Kapele.