Srijemska županija u identitetu Srijema - Holjevac, Željko (2008)
Autor daje pregled povijesti Srijemske županije u razdoblju od sredine 18. do početka 20. stoljeća i u tom vremenskom rasponu vrednuje temeljne značajke koje su se prizmom županije ugradile u povijesni i kulturni identitet Srijema.
Projekt MZOS
HRV