'Moja baba uvik smrdi po kvasini i rakiji' - mogućnosti i budućnosti istraživanja tradicijske medicine na primjeru otoka Visa - Bukovčan, Tanja (Array, 2009)
Poglavlje koristi recentne teorije medicinske antropologije i primjenjuje ih na istraživanja tradicijske medicine na otoku Visu.