Promjena značenja i uloga medija u muzejskoj dokumentaciji - Zlodi, Goran (2009)
Zlodi, G. Promjena značenja i uloga medija u muzejskoj dokumentaciji. u: Ivi Maroeviću baštinici u spomen. Zagreb: zavod za informacijske studije, 2009
Projekt MZOS
HRV