Mađarski gramatički morfem "jel" u zrcalu hrvatskog morfološkog sustava - Žagar Szentesi, Orsolya (Array, 2010)
Nakon podrobnog prikaza afiksnog tipa "jel" u kontekstu mađarskog afiksnog sustava članak pokušava ustanoviti moguću ekvivalentnu skupinu nastavaka u hrvatskom morfološkom sustavu. Pri analizi ukazuje se ne neke manjkavosti i nedosljednosti u klasifikacja nastavaka (afiksa) u suvremenim hrvaskim gramatikama.