Slika Like u 1930-im godinama prema reportažama Gospodarske sloge - Šute, Ivica (Array, 2009)
U radu autor na temelju izvještaja Gospodarske sloge prikazuje život Like u drugoj polovini tridesetih godina dvadesetog stoljeća.