Mate Zekan, Vizionarova misija. Fra Aloysius (Lujo) Marun (1857. – 1939.). Utemeljitelj hrvatske nacionalne arheologije / The Visionary's Mission. Fra Aloysius (Lujo) Marun (1857 – 1939). The founder of early Croatian archaeology. Muzej HAS, Split, 2008. - Lulić, Josipa (Array, 2009)
Riječ je o prikazu knjige Mate Zekana posvećenoj Luji Marunu, utemeljitelju hrvatske nacionalne arheologije.