Jugoslavija u šezdesetim godinama 20. stoljeća - dileme i rješenja (s posebnim obzirom na Hrvatsku) - Goldstein, Ivo (Array, 2009)
U radu autor daje pregled najakutnijih problema s kojima su se suočavale Jugoslavija i Hrvatska u toku šezdesetih godina 20. stoljeća. Također analizira razne mogućnosti za rješavanje tih problema i razloge zbog kojih je politčka elita odabrala upotrijebljene metode njihova rješavanja.