Nepromjenjive riječi i gramatika - Pranjković, Ivo (Array, 2009)
U prilogu se problematizira pitanje gramatičkoga opisa ponajprije onih nepromjenjivih riječi koje u rečenici ne funkcioniraju kao članovi rečeničnoga ustrojstva, tj. opisa nekih (nekonstituentskih) priloga, prijedloga, veznika, uzvika i, posebno, čestica.