Prostorna značenja u hrvatskome jeziku - Pranjković, Ivo (Array, 2009)
U prilogu je riječ o načinima izražavanja prostornih odnosa u hrvatskome jeziku padežnim oblicima, prefiksima, prijedložno-padežnim izrazima, prostornim prilozima, jednostavnim rečenicama, složenim rečenicama (i koordiniranim i subordiniranim) te na razini teksta.