Miroslav Begović 1952. – 2004., katalog radova - Kisić, Dubravka; Bjažić Klarin, Tamara; Nikšić Olujić, Ivana Bobovec, Borka (2013)
Katalog je rezultat stručnog i znanstvenog istraživanja izvršenog tijekom rada na prikupljanju, uređivanju i stručnoj obradi osobnog arhivskog fonda arhitekta Miroslava Begovića pohranjenog u Hrvatskom muzeju arhitekture Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
Na izradi kataloga surađivala je Iva Ceraj.
Projekt MZOS
HRV