Miroslav Begović 1952. – 2004., katalog radova - Kisić, Dubravka (Array, 2013)
Katalog je rezultat stručnog i znanstvenog istraživanja izvršenog tijekom rada na prikupljanju, uređivanju i stručnoj obradi osobnog arhivskog fonda arhitekta Miroslava Begovića pohranjenog u Hrvatskom muzeju arhitekture Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.