Jezična i komunikacijska kompetencija i usvajanje jezika kompetencije - Deželjin, Vesna (2009)
U radu se iznose rezultati istraživanja provedenoga među studentima talijanistike raznih generacija. Cilj je istraživanja bio provjeriti jezičnu i komunikacijsku kompetenciju talijanskoga jezika uz pomoć teksta koji je trebalo dopuniti elementarnim leksičkim elementima te nekim diskurzivnim signalima s interkativnom i demarkativnom funkcijom
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV