Zagovarajući regionalizam na primjeru Raosovih Prosjaka i sinova - Grgas-Mufa, Stipe (Array, 2009)
Autor zagovara regionalnu perspektivu u čitanju Raosovog romana i propituje mogućnosti koje takvo čitanje otvara čitatelju.