Jezična slika triju egzistencijala u poljskoj i hrvatskoj pragmalingvistici - Bog u poljskoj i hrvatskoj pragmalingvistici - Pintarić, Neda (Array, 2009)
Leksem bog zastupljen je u govornome i žargonskom jeziku koji se koristi u najrazličitijim situacijama. U radu se opisuju leksemna i pragmafrazemska ostvarenja sastavnice u poljskom i hrvatskom jeziku.