Dom u hrvatskoj i poljskoj pragmalingvistici - Pintarić, Neda (2009)
Jezična slika predstavlja čovjekovu interpretaciju svijeta koja po svom ostvarenju može biti trojaka: stvarna, zamišljena i prividna. Predstavljen je semantem dom u leksikografiji, ali i opisana semantička polja leksema dom.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV