Poljsko-hrvatski frazeološki rječnik on-line - Vidović Bolt, Ivana (2009)
Predstavljena je koncepcija poljsko-hrvatskoga frazeološkoga rječnika on-line koji će ubrzati usvajanje frazeološkoga fonda obaju jezika i olakšati prevođenje desemantiziranih ustaljenih sveza.
Projekt MZOS
HRV