Biblijski zoonimski frazemi u hrvatskom, češkom i poljskom jeziku - Ribarova, Slavomira; Vidović Bolt, Ivana (2009)
U radu su obrađeni zoonimski frazemi biblijskoga podrijetla u trima jezicima - hrvatskom, češkom i poljskom. Posebno se analiziraju strukturni tip frazema i njihov ekvivalencijski odnos.
Projekt MZOS
HRV