Biblijski zoonimski frazemi u hrvatskom, češkom i poljskom jeziku - Ribarova, Slavomira (Array, 2009)
U radu su obrađeni zoonimski frazemi biblijskoga podrijetla u trima jezicima - hrvatskom, češkom i poljskom. Posebno se analiziraju strukturni tip frazema i njihov ekvivalencijski odnos.