Kruh u hrvatskoj i poljskoj pragmalingvistici - Pintarić, Neda (2009)
Opisana su značenjska polja kruha u hrvatskom i poljskom jeziku s obzirom na stupanj ekvivalencije. Pragmafrazemi su klasificirani ovisno o pozitivnoj odnosno negativnoj konotaciji.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV